وبلاگ#مهرزادwww.eMZed.ir

ارتباطات و روابط عمومی

 

 

*با سلام و درود  به مهمانان عزیز و کاربران گرامی وبلاگ#مهرزاد، ضمن عرض ادب و احترام به شما، این صفحه به منظور اطلاع رسانی و برای نشر آگاهی و غنی سازی می باشد، خواهشمند است، هر گونه پیشنهاد یا انتقاد را به مدیر سایت بفرمایید.

 


 

روز ارتباطات و روابط عمومی در تقویم 27 اردیبهشت است. البته واژه ارتباطات برای دو موضوع روابط عمومی و خصوصی انسانها و همچنین فناوری اطلاعاتی  به کار می رود.

 

 

انسان پر رمز و رازترين مخلوق خداوند است كه داراي دو بعد مادي و معنوي است و همين سرشت ويژه ، شرايط و ويژگي‌هاي خاصي را براي او ايجاد كرده است. اينك در عصر ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات، بي‌شك نياز به شناسايي دقيق‌تر ابعاد شخصيتي انسان‌ها در جوامع بشري و محيط‌هاي شغلي و كاري بيش از گذشته احساس مي‌شود و در اين راستا قطعاً شناخت انسان و پتانسيل‌هاي دروني او، بدون درك و شناسايي جنبه‌هاي مختلف شخصيتي وي ميسر نخواهد شد. 

 


راستي چگونه مي‌توانيم به شناخت شخصيت واقعي انسان‌هاي پيرامون خود در محيط‌هاي مختلف زندگي، مدرسه، دانشگاه، اداره، كارخانه و... نايل شويم. اطلاعات ما از افراد پيرامون خود در محيط‌هاي مختلف چه اندازه است؟ چه قدر آنها را همان طوري كه هستند مي‌شناسيم؟ آيا درك متقابل از شخصيت دروني يكديگر داريم؟ و يا برعكس بارها به خودمان در خلوت اعتراف كرده‌ايم كه مثلاً هنوز فلاني را كاملاً نشناخته‌ايم.

 


آيا تا به حال از خود پرسيده‌ايد كه چرا انسان‌ها در شرايط يكسان زندگي تحصيلي، شغلي و اجتماعي، بهره‌وري، عكس‌العمل و نتايج يكساني را نشان نمي‌دهند؟ كدام عامل هنوز براي ما ناشناخته است و نقش اصلي آن را در عملكرد و نتايج كاري انسان‌ها ناديده گرفته‌ايم؟ كجا بايد دنبال آن بگرديم؟ راستي چگونه مي‌توانيم به دنياي دروني انسان‌ها راه پيدا كنيم و پرده از نقاب ظاهري آنها برداريم و به زواياي مختلف شخصيتي آنها به صورتي نامحسوس شناخت و آگاهي پيدا كنيم؟ اگر به دانش مربوط به اين موضوع دست يابيم قطعاً درك متقابل ما از انسان‌هاي پيرامونمان افزايش خواهد يافت و بهتر مي‌توانيم از پتانسيل انسان‌ها استفاده كنيم. به راستي اگر انسان‌ها را كاملاً نشناسيم چگونه مي‌توانيم پتانسيل دروني آنها را در جهت صحيح و درست آزاد نماييم. 

 


آيا تا به حال با افراد برون‌گرا و درون‌گرا برخورد داشته‌ايد؟ در مورد افراد واقع‌گرا و احساسي چطور؟ در مورد ساير ويژگي‌هاي شخصيت دروني انسان‌ها مانند خود جوش بودن، جمع‌گرايي، فردگرايي، فعال يا منفعل بودن، منظم و يا خلاق بودن و... چگونه فكر مي‌كنيد؟ آيا مي‌دانيد كه دنياي دروني آنها متفاوت است و روش كار، برخورد، ارتباط، دوستي، نتيجه‌گيري و پيگيري امور توسط آنها با يكديگر متفاوت است؟ آيا مي‌دانيد علائق و حساسيت‌هاي آنها با يكديگر يكي نيست؟ و آيا مي‌دانيد كه تركيب ويژگي‌هاي شخصيتي متفاوت، مشخصات جديدي را به شخصيت دروني انسان‌ها مي‌بخشد. قطعاً در عصر ارتباطات ما در برابر هزاران پرسش در مورد شخصيت دروني انسان‌ها، روش ارتباط، دوستي، كار و همكاري با آنها در محيط‌هاي مختلف قرار گرفته‌ايم. 

 


 

لطفا برای جلوگیری از قطع درختان، به جز موارد بسیار ضروری، ازچاپ روی کاغذ، خودداری فرمایید.

غنی سازی برای کار آفرینی و مدیریت با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات

ثبت

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

بازگشت ^