"با سلام و درود به مهمانان عزیز و کاربران گرامی وبلاگ مهرزاد، ضمن عرض ادب و احترام به شما، این صفحه به منظور اطلاع رسانی و برای نشر آگاهی و غنی سازی می باشد، خواهشمند است، هر گونه پیشنهاد یا انتقاد را به مدیر سایت بفرمایید."
طرح سردر دانشکده مدیریت، با الهام از معماری بنای اصلی دانشکده و همچنین سردر دانشگاه تهران شکل گرفته و طرحی به ظاهر ساده و در عین حال دارای ظرافت و پیچیدگیهای خاص خود است.
سردر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، بنایی متشکل از چهار قاب و نمادی از چهار کارکرد اصلی مدیریت است و در قاب چهارم به طرهای متصل میشود که با اوجگیری خود نمادی از رشد و تعالی جامعه است و پرتوافکنی به دور دستها؛ و جالبتر اینکه بدانیم این قابهای به ظاهر جدا، در پایه به هم متصل بوده و برآیند آنها امکان اوجگیری و چنین حرکت روبه بالایی را به کلیت بنا میدهد.
آبنمای تعبیه شده در زیر قابها در امتداد سه آبنمای دیگر موجود در معماری اولیه طوری طراحی شده که در همراهی با سه آبنمای دیگر جریانی از حرکت و سیالیت را در سراسر دانشکده تداعی کند و این موضوع با انعکاس نور از لابلای قابها به داخل آب جلوه بیشتری به خود میگیرد.
سردر طراحی شده برای دانشکده مدیریت دانشگاه تهران حامل پیام و معنای خاص برای مخاطبان خود است. تلاش شده است، این اثر باشکوه برای مخاطبان این مجموعه و بهویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان الهامبخش بوده و باعث ارتقای روحیه کاری، اعتماد به نفس، رضایت شغلی و تعهد سازمانی در بین آنها گردد.
حمایت مالی احداث سردر این دانشکده از سوی یک بنیاد فرهنگی و خیرین حوزه آموزش عالی صورت گرفته است.
همچنین در طراحی و ساخت این بنا با جناب آقای حسین امانت، معمار اصلی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، مشورت شده است.
فضاها را جریان ها تعریف می کنند و این جریان ها هستند که به فضاها جان می دهند. اگر بتوانیم جریانی تعریف کنیم که تحت آن فضایی برای افزایش منافع ملی ایجاد شود، موفق هستیم.