وبلاگ#مهرزادwww.eMZed.ir

جناب آقای غلامرضا کیامهر، نویسنده، مترجم و روزنامه نگار معاصر

 

 

" با سلام و درود  به مهمانان عزیز و کاربران گرامی وبلاگ مهرزاد، ضمن عرض ادب و احترام به شما، این صفحه به منظور اطلاع رسانی و برای نشر آگاهی و غنی سازی می باشد،
خواهشمند است، هر گونه پیشنهاد یا انتقاد را به مدیر سایت بفرمایید. "

 


 

منبع:

وب سایت شخصی آقای غلامرضا کیامهر

http://www.didgaheman.com

 

ما فکر می کنیم، در کنار مشاهیر بزرگ ادبیات کشور عزیزمان، ایران، شایسته است که با مفاخر معاصر کشور هم آشنا شویم.  لذا متن ذیل را  از  وب سایت شخصی جناب آقای غلامرضا کیامهر، نویسنده، مترجم و روزنامه نگار معاصر،  از زبان خودشان در اینجا باز نشر میکنم.

 

" بیش از پنج دهه سابقه فعالیت های نویسندگی، مترجمی و روزنامه نگاری را در کارنامه زندگی خود دارم. در این سالهای طولانی، همکاری قلمی و اجرایی با انواع و اقسام رسانه های مکتوب ودیداری و شنیداری و رسانه های مجازی را تجربه کرده ام.

حوزه های اقتصادی و اجتماعی بیشترین جولانگاه فعالیت های روزنامه نگاری من بوده است چه از روزگار جوانی تا به امروز قلم مرا با دنیای سیاست و سیاست بازی کاری نبوده است. شاید بعضی ها این را به پای محافظه کاری من بگذارند ولی خوانندگان یادداشتهای اقتصادی و اجتماعی من شهادت خواهند داد که اصلا محافظه کار نیستم و فاصله گرفتن من از هر چه سیاست است حاصل تجربه های عینی من از صحنه های ناپایدار سیاست در چند دهه ای است که از عمرم می گذرد.

 

من بخش های مهمی از وقایع تاریخ معاصر شش دهه گذشته وطنم را از نزدیک تماشا کرده ام و ناپایداری عهد ومودت بازیگران صحنه سیاست رابه چشم دیده ام و یقین حاصل کرده ام که در بازی سیاست‏، دوست ودشمن همیشگی و واقعی وجود خارجی ندارد دوستی ها و هم پیمانیها با موجی شکل می گیرد و با موج مخالفی از هم پاشیده می شود و گاه تا مرز تیشه به ریشه هم پیمانان و یاران گذشته زدن پیش می رود دیده ام که در صحنه بازیهای سیاسی حریم حرمت یکدیگر را در هم می شکنند وازفرشته هم پیمان دیروز خود اهریمنی ترسناک می سازند و به خورد افکار عمومی می دهند. سیاست و سیاست بازی ، بازیگران خاص خود را دارد که عنصر وجودی اصلی آنرا جاه طلبی تشکیل می دهد و به موقع خود بهای سنگینی هم دارد که آنرا به میل یا به اکراه واجبار باید بپردازند. جامعه ما به طور تاریخی جامعه ای است که با قهرمانان چندان سر سازش ندارد. چه قهرمان سیاسی باشد و چه قهرمان ورزشی، سرنوشت قائم مقام ها، امیر کبیرها و مصدق ها و امثال اینها را که هر کدام در مقطع خاص خودشان کوتاه زمانی به قهرمان های سیاسی تبدیل شدند، در نظر بگیرید. شاید آن وقت به من حق بدهید که چرا اهل سیاست وسیاست بازی نبوده ام و نیستم ودر عرصه روزنامه نگاری همه وقت خود را صرف مسائل اقتصادی و اجتماعی جامعه ای که در آن زندگی می کنم کرده ام .


روزی که تصمیم به راه اندازی این وب سایت گرفتم سرکی به آرشیو مقاله های مطبوعاتی خود کشیدم و با یک حساب سرانگشتی متوجه شدم که تا به امروز بیش از چهار هزار مقاله تحلیلی در حوزه های اقتصادی و اجتماعی و زیست محیطی از قلم من در مطبوعات کشور به چاپ رسیده است. یاد داشت هایی که که به برکت تکنولوژی ارتباطات جهانی، دسترسی به بسیاری ازآنها درشبکه های مجازی به راحتی امکان پذیر است .


هدفم از ادای این توضیحات صرفا معرفی خودم به کسانی است که برای نخستین بار از طریق این وب سایت شخصی با من آشنا می شوند. همچنین یک سلام وعلیک دوستانه و بی پیرایه با دوستانی است که سالیان دراز خواننده مقالات وترجمه های من چه در مطبوعات و چه در کتابهایم بوده اند ونفس گرم و صمیمی آنها مشوق من در ادامه این راه نه چندان هموار بوده است.


باز برای معرفی بیشتر خودم به دوستان تازه آشنا باید عرض کنم از آنجا که روابط عمومی را روی دیگر سکه علوم ارتباطات و روزنامه نگاری می دانم، به موازات اشتغال به حرفه روزنامه نگاری، چند سالی را هم در مسئوولیت روابط عمومی بانکها و سازمانها و بنگاه های اقتصادی سپری کرده ام که مدیریت روابط عمومی و بین الملل بانک صنعت و معدن، اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و هولدینگ گروه صنعتی سدید از جمله آنها بوده است. تجربه هایی که از همکاری با بنگاه های اقتصادی اندوخته ام به افزایش آگاهی های من از واقعیت های ناگفته مربوط به فضای کسب وکار و وضعیت اقتصادی کشور کمک کرده و با دید باز تری می توانم مشکلات و راه بندان های اقتصاد کشور را در یادداشتها و مقاله هایم وا کاوی کنم.


در طول چند دهه گذشته، هر بار که فرصتی پیدا کرده ام کتاب هایی را در زمینه های مختلف ترجمه و منتشر کرده ام که به اسامی این کتاب ها در بخش مربوطه اشاره خواهد شد.


لازم می دانم در این دیباچه به یکی دیگر از تجربه های زندگیم به عنوان مدرس زبان انگلیسی که به موازات سایر فعالیت ها حدود دو دهه به آن اشتغال داشته ام اشاره کنم.  فکر می کنم برای بر قراری ارتباط اولیه با مخاطبان سایت شخصی خودم تاهمین حد کافی باشد و چنانچه نیازی به معرفی بیشتر خود احساس کردم درآینده آن را قلمی خواهم کرد. آه، راستی تا یادم نرفته این را هم بگویم که یکی از بزرگترین افتخاراتم سالهای طولانی اشتغال به حرفه روزنامه نگاری، اگر بشود نام آن را افتخار گذاشت، این بوده که هرگز قلم به مزد وسفارشی نویس نبوده ام واستقلال عمل خود را با هیچ اجر وپاداش مادی معاوضه نکرده ام جز آن که در مواقع ضرورت با قلم خود فریاد رس کسانی بوده ام که فریادرسی نداشته اند هر چند که بعدها از همان درماندگان، نا سپاسی و نمک نا شناسی های بسیار دیده ام که می دانیم نمک ناشناسی سکه رایج در جامعه ماست ولی به قول شاعر وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری است رنجیدن. "
 

کتاب های ایشان

 

هنر بالا رفتن از نردبان ترقی

خلاصه : امروز در بسیاری از سازمان ها شاهد حضور افرادی هستیم که بدون توانمندی های لازم به سمت های اجرایی و مدیریتی منسوب می شوند حال آنکه در همان سازمان ها کارکنان با استعداد و توانمندی هستند که توجه کافی به آنها نمی شود. چرا چنین وضعیتی در سازمان ها وجود دارد و چرا این وضعیت پیوسته در حال تکرار شدن است؟ این کتاب مجموعه ای از راهکارهای بسیار مهم و ضروری است که شما با استفاده از آن می توانید از خود چهره ای مطلوب و تاثیر گذار به منظور کسب موفقیت های شغلی در سازمان به وجود بیاورید و پیوسته آن را ارتقا دهید.

 

نابغه ی کارآفرینی

 خلاصه :  پیتر جونز ، کارآفرین صاحب نام انگلیسی که به گفته خودش از کودکی علاقه شدیدی به کسب و کار و پول درآوردن داشته است ، در این کتاب تعریف کاملا جدیدی از کارآفرینی ارائه می کند. پیتر جونز با صراحت و صداقت اذعان می دارد که در تمام عمرش هیچ کتابی در زمینه مدیریت مطالعه نکرده و در کسب و کار خود پیرو فلسفه و اندیشه های مدیریتی هیچکدام از استادان علم مدیریت نبوده و هر آنچه در کتابش ذکر می کند، حاصل شکست ها و موفقیت های شخصی خودش در عرصه کسب و کار بوده است.

 

خیابان وحشت

 خلاصه : فرانسس شور ، زن جوان انگلیسی که جند سالی در کشورهای جنوب آفریقا زندگی کرده است، برای پیوستن به شوهرش اندرو که مهندس آرشیتکت است و بر عملیات ساختمانی یک ساختمان عظیم که برای یکی از وزارتخانه های سعودی در حال ساخت است نظارت می کند، به جده می رود و در آنجا با روبرویی با گروه های افراطی، ماجراهای هیجان انگیز و دلهره آوری زندگی او و همسرش را تحت الشعاع خود قرار می دهد.

 

فرار از سیا

خلاصه : در ماه نوامبر سال 1985 سرهنگ ویتالی یورچنکو عضو عالی رتبه سازمان کی . جی . بی و مسئول امور امنیتی سفارت شوروی در واشنگتن که به آمریکا پناهنده شده بود ، به مامور محافظ خود از سازمان سیا، در رستوران فرانسوی او – پیه – دوکوشان می گوید که مایل است برای هواخوری از رستوران بیرون برود. یورچنکو به هنگام ترک رستوران به مامور سیا می گوید اگر من بعد از هواخوری به رستوران بازنگشتم، گناهی متوجه تو نخواهد بود...

 

سقوط یک امپراطور ( مامورت در دوبی)

 خلاصه : ماجراهای این رمان هیجان انگیز که بر پایه شواهد و مستندات تاریخی دهه های اخیر شکل گرفته است ، به خوبی نشان می دهد که چگونه عوامل اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا زیر انواع پوشش های تجاری و اقتصادی برای پر کردن جای خالی انگلیس و جبران شکست های خفت بار این کشور در جنگ ویتنام و از همه مهمتر به دست گرفتن مثلث مخوف ” پول ، نفت و اسلحه “ به منطقه خلیج فارس سرازیر شدند. بسیاری از وقایع داستان ، در تهران زمان شاه می گذرد.

 

نبرد من با سیا

 خلاصه : نورودوم سیهانوک همان شخصیت جنجال آفرینی است که تا سال 1970 میلادی یعنی تا پیش از کودتای آمریکایی ژنرال لون نول، قریب به سه دهه تحت عناوین پادشاه ، پرنس، رئیس کشور و نخست وزیر بر کامبوج حکومت کرد. وقایع نگاری و تحلیل های مستند این کتاب که سیهانوک در خلال نقل وقایع کامبوج در دوران قبل و بعد از کشیده شدن پای آن کشور به جنگ هند و چین ارائه می دهد ، برای هر ذهن جستجوگر و طالب حقایق تاریخی جالب و در عین حال آموزنده است.

 


لطفا برای جلوگیری از قطع درختان، به جز موارد بسیار ضروری، ازچاپ روی کاغذ، خودداری فرمایید.
غنی سازی برای کار آفرینی و  مدیریت با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات

ثبت

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

بازگشت ^