وبلاگ#مهرزادwww.eMZed.ir

نگاهی به دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

 

 

" با سلام و درود  به مهمانان عزیز و کاربران گرامی وبلاگ مهرزاد، ضمن عرض ادب و احترام به شما، این صفحه به منظور اطلاع رسانی و برای نشر آگاهی و غنی سازی می باشد، خواهشمند است، هر گونه پیشنهاد یا انتقاد را به مدیر سایت بفرمایید."


دانشکده مدیریت تحت عنوان موسسه علوم اداری در سال 1334 هجری شمسی به موجب عقد قرارداد بین دانشگاه تهران و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به منظور تربیت مدیران برای اداره سازمان های دولتی و خصوصی، در دانشکده حقوق دانشگاه تهران راه اندازی گردید و فعالیت خود را با همکاری گروهی از اساتید آمریکایی آغاز نمود. از شهریور 1336 اداره آن به متخصصان و اساتید ایرانی واگذار گردید و موسسه نیز بنام « موسسه علوم اداری و بازرگانی » تغییر نام یافت. در سال 1343 با تصویب شورای دانشگاه و تایید شورای مرکزی دانشگاه ها این مرکز علمی با تغییر نام به « دانشکده علوم اداری و مدیریت بازرگانی » به فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود ادامه داد. در تاریخ دی ماه سال 1378 بر اساس مصوبه شورای دانشگاه تهران و سپس در تیر ماه 1379، براساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی نام دانشکده علوم اداری و مدیریت بازرگانی به « دانشکده مدیریت » دانشگاه تهران تغییر یافت.

 

دانشگاه تهران، که در سال ۱۳۱۳ تاسیس شد، یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی در ایران است و از آن با تعابیری چون، دانشگاه مادر و  نماد آموزش عالی، نیز یاد می‌شود. متغیرهایی چون سابقه و قدمت، تدریس اساتید بنام و بلند مرتبه، تحصیل دانشجویان ممتاز، تعداد زیاد دانشجویان و اساتید، اعتبار مدارک تحصیلی در سطح داخلی و بین المللی و پیوند و تعامل با دستگاه‌های اداری و حوزه صنعت، این دانشگاه را به یکی از معتبرترین و مهم‌ترین دانشگاه های کشور بدل ساخته است. دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نیز که فعالیت خود را از سال ۱۳۳۳ آغاز کرده است، اولین و بزرگترین دانشکده مدیریت در ایران است که همواره دانشجویان و پژوهشگران نخبه را به خود جذب کرده است و اکنون به عنوان قطب آموزش‌های حوزه مدیریت کسب و کار در ایران و منطقه خاورمیانه شناخته می‌شود.


دانشکده مدیریت در آغاز در دانشکده حقوق دانشگاه تهران جای داشت. سپس به ساختمانی در خیابان ابوریحان منتقل شد و سرانجام در سال ۱۳۶۴ به ساختمان تازه ساخت در بزرگراه جلال آل‌احمد (پل گیشا) و محل کنونی که در زمین‌های خریداری شده از دانشگاه تربیت مدرس بر پا شده بود، منتقل گردید.  مهندس و معمار ساختمان کنونی دانشکده، آقای حسین امانت می باشد.
 

ثبت

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

بازگشت ^